Carrefour invită producătorii români de legume și fructe să le devină furnizori

 • Written by
 • 07/08/2014 at 13:59
 • 0
 • copertiOK.indd

  (Agerpres) Producătorii români de legume-fructe sunt aşteptaţi, în perioada 7-13 august, în oricare hipermarket Carrefour din ţară pentru a deveni parteneri şi furnizori ai lanţului de magazine, potrivit unui comunicat al companiei. Standurile speciale, dedicate producătorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, în intervalul orar 8,00-22,00.
  Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada 7-13 august, se pot înscrie şi online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.carrefour.ro. Carrefour precizează că scopul este listarea rapidă a cât mai multor producători români de legume-fructe.

  ‘Dorim să colaborăm cu cât mai mulţi producători români, oricât de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse româneşti şi sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieţei româneşti, să susţinem economia locală şi să le oferim clienţilor noştri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preţ accesibil şi, implicit, mai multe locuri de muncă’, a declarat Andreea Mihai, director Marketing al Carrefour România.

  La nivel naţional, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români şi dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone şi la generarea de noi locuri de muncă.

  De asemenea, Carrefour menţionează că are parteneriate de durată cu producători români de legume-fructe precum familiGhiţă din comuna Slobozia Moara, judeţul Dâmboviţa, Hagiu Marin din comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu sau familia Toader din comuna Brezoaele, judeţul Dâmboviţa.

  Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour’, 79 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 6 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

 

Leave a Reply

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *